Alla inlägg under september 2008

Av Hanna Nilsson - 26 september 2008 18:06

Alla dessa människor

som inte klarar

sig utan mig


Alla dessa människor

som klarar sig

utan mig!

Av Hanna Nilsson - 26 september 2008 17:55

Ååååh, idag har min efterlängtade one tree hillbox kommit!!! Som jag har väntat på den alltså. Så ikväll är det mycket möjligt att man ligger i soffan och nöter oth. Visst låter det nice? Jag har iaf inte tänkt göra alldeles för mycket ikväll. Mamma har farit till Vidsel med Lisa och ska sova där tills imorrn och pappa har farit och jagat älg så jag är hemma helt själv till imorrn. Kan hända att jag får fin främmande från Piteå ikväll så då kanske jag måste bege mig ut i denna stora by och visa lite sevärdheter. Det är bara och vänta och se vad kvällen har att erbjuda.


/ Hanna.

Av Hanna Nilsson - 26 september 2008 12:29

Jag har ju sagt flera gånger att jag ska ta tag i mitt tränande och försöka få bort det lilla extra hullet som har kommit. Jag vill inte ha det längre! Det klär mig inte, jag blir bara ledsen och besviken på mig själv då jag kollar i spegeln. Jag vill inte se ut så här! Jag vill vara smal som jag var förut. Iofs så är jag ju inte tjock nu, men nog har jag allt lagt på mig några extra kilon sen jag slutade spela fotboll och handboll.

Jag kanske måste dra mig till badhuset och fixa mig ett gymkort. Eller så kanske jag börjar springa, jag får se! Det är bara det att jag tycker att det är grymt tråkigt att träna. Och jag har egentligen inte tid för att bowlingen tar upp nästan all min tid. Jag kommer hem från skolan kring halv sex, ibland tidigare, då jag kommer hem äter jag och sen så far jag och bowlar. Då jag kommer hem duschar jag och sen går jag och sover, hur ska jag hinna med att träna? Är det nån som har något bra tips på rolig träning skriv gärna det då :)


Av Hanna Nilsson - 26 september 2008 12:22

JAAAAAAAA, Johan Palm gick vidare! Jag hejar verkligen på han. Han är så grymt härlig och grymt bra på att sjunga. Jag hoppas att han vinner. För som sagt, han har ju hela livet på sig. Jag ska lätt rösta på han då man får börja rösta, någon mer än jag? Kom igen, joina!!

Av Hanna Nilsson - 25 september 2008 21:10

Helt rätt, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Jag hoppas att jag inte behöver vänta länge till innan jag får mig ett eget boende, det skulle vara så grymt skönt. Jag vet att jag skulle klara mig bra, jag kan laga mat, jag kan handla & jag kan städa! Vad mer kan man begära? Okej, det ser typ alltid ut som ett bombnedslag i mitt rum, men jag menar, jag är aldrig i mitt rum, det enda jag gör där är att sova. Jag skulle vara betydligt bättre på att städa om jag fick mig något eget, där jag vistas hela tiden. En sak till, pengar! Jag har inga pengar, eller jo klart att jag har pengar. Men inte nog med pengar att täcka upp allt som jag måste ha. Inte nu för att jag tror att jag skulle måsta betala hela hyran själv, men min mamma och pappa kommer ju knappast med pengar till något annat. Får jag studiebidraget ska det ju räcka till mat, nöjen osv. Ni vet! Kanske är dags att börja söka sig ett helgjobb? Det skulle vara bra tror jag! Det gäller bara att ge sig ut och leta någonstans att jobba.


Idag var det tjejkväll! Och som vanligt då jag är på stan så tänker jag, åh idag ska jag köpa jättemycket nya kläder. Men icke, det enda jag kom hem med var två par byxor. Ett par jeans och ett par chinos. Hur kul var det? Tror att jag måste dra en sväng på stan imorrn också efter skolan. Får se om jag orkar. Emma hade kanske en plan på att fara till Luleå så jag får se om jag hänger med :)


/ Hanna.

Av Hanna Nilsson - 25 september 2008 09:57

Igår var jag och Linkan å fikade hos Emma. Snacka om att Linus är söt :) Hade tänkt att ni skulle få se några bilder på honom när jag kommer hem, förbered er på något sött!


Ikväll är det tjejkväll, har inga planer på att shoppa. Men vi får väl se vad Piteå har att erbjuda, rätt vad det är slinker det ner en eller flera saker.

/ Hanna.

Av Hanna Nilsson - 24 september 2008 21:27

Jag vill också ha nån att gulligulla med så här på hösten. Alla är så kära! Förutom jag. Egentligen vill jag inte vara kär, jag trivs att leva som singel. Jag tycker att det är mycket roligare. Men nog saknar man ibland nån att gulla med. Jag erkänner.


Imorgon är det tjejkväll i Piteå, jag och Emma ska dit. Gratis buss, toppen! Känns bara lite segt att komma hem typ kvart över elva och så ska man upp kring sex bara för att bussjäkeln till skolan går kvart i sju! Ibland känner jag bara för att göra nå brutalt, flytta till Piteå... Om jag ändå bara fick för mina föräldrar.

Nu väntar sängen och en film :)


/ Hanna.

Av Hanna Nilsson - 24 september 2008 21:15

Jag säger då det, jag hoppas verkligen att han vinner! Det är han värd, killen är ju grym på att sjunga och dessutom är han bara 16 år. Han har ju hela livet på sig om man jamför med dom som är 25. Lyssna bara och njut!!


Ovido - Quiz & Flashcards