Alla inlägg den 28 september 2008

Av Hanna Nilsson - 28 september 2008 16:11

Jag känner mig helt sunkig idag, mjukiskläder, håret uppsatt i pannband och svans, inge smink, utväxt och fucidinsalva på läpparna. Det är tur att jag inte har nån att skämmas för. Börjar tro att det är något allvarligt fel med min hals, jag har inte kunnat svälja normalt på några dagar och så fort jag sväljer så känns det som att någon sticker kniven i gommen på mig. Hur skönt tror ni att det är? Prata kan jag då nästan inte heller göra, eller jo det kan jag, men det gör ont som bara den! Tror att jag måste dra en sväng på OK och köpa mig nå halstabletter. Det här går inte längre!!


Snart har jag bowling ingen, känner mig inte så värst taggad. Skulle helst av allt bara vilja ligga hemma i soffan med grönsaker och dip och se på One Tree Hill. Det hade varit det optimala. Men icke, nog är det bara att pallra sig till bowlinghallen och spela sina tre serier...


/ Hanna.

Av Hanna Nilsson - 28 september 2008 12:16

Bowling idag, vi vann! Och jag spelade min första division 1match på hemmaplan, det gick bra :) Tyckte iaf jag. Vi vann, 10-8 till oss. Man ska inte klaga.


Ikväll är det ensam mamma söker som gäller. Emma ska få locka mitt hår, kanske färga det också, vi får se. Och imorrn ska alla hpklasser fara på utflykt i Piteå. Vi ska typ och kolla på en massa sevärdheter (haha!). Sen ska vi fara till Pite Havsbad och bowla och såna trevligheter. Riktigt kul, hoppas jag då..


Nu väntar några avsnitt av oth.

Ovido - Quiz & Flashcards