Alla inlägg den 29 september 2008

Av Hanna Nilsson - 29 september 2008 21:28

Jag har haft ont i halsen en längre tid nu. Ni vet så här ont så att man samlar saliven i munnen för att man inte vill svälja?! Så ont har jag haft. Har det fortfarande. Och så kommer jag hem från bowlingen idag och så frågar mamma: Hur har du det i halsen? Ja, det har jag! Sen känner hon på mina halsmandlar, som är uppsvullna och säger: Jag ska be Ingvar skriva ut ett recept på pencilin åt dig imorrn. Jahapp, så då har jag typ halsfluss då eller? Hur kul är det? Det smittar väl? Eller kanske inte om man äter pencilin men nu är det ju så att jag inte har fått min pencilin än. Ja jag vet då inte, ska iaf på skolan imorrn. Jag vill ju inte missa skolkortet!!


/ Hanna.

Av Hanna Nilsson - 29 september 2008 18:06

Skolkort imorrn, vad ska jag ha för kläder? Vad ska jag ha för frisyr? Hjälp mig. Jag gillar inte skolkort, jag vet aldrig hur jag ska se ut, ska jag le så att man ser tänderna eller ska jag bara göra ett sånt där tråkigt smile? Tror iaf att jag vet vad jag ska ha för kläder, jippie! Håret vet jag nog också, om Emma orkar locka det vill säga.


Idag har vi varit på utflykt, alla hp1or och 2or. Inte så värst kul. Först for vi till Svensbylijda och var där i 30 min, hur kul var det? Jag kommer nästan inte ens ihåg vad som fanns där.. Sen for vi till Öjebyn och skulle kolla på kyrkstugor, mm, jättekul! Men sen till det roliga, som skulle vara roligt men som inte var så roligt, Pite Havsbad! Ska man sammanfatta min dag kort med ett ord så blir det: OGIVANDE!


/ Hanna.

Ovido - Quiz & Flashcards