Alla inlägg den 4 september 2008

Av Hanna Nilsson - 4 september 2008 19:07

Min största rädsla här i livet är att måsta säga förlåt. Jag kan säga förlåt via sms och msn, men hur personligt är det? Jag vill verkligen kunna säga förlåt på riktigt eller i telefonen. Vad är det som gör mig så rädd? Är det konversationen jag måste ta eller är det bara det att jag är rädd för att be om förlåtelse inför folk? Nånting jag heller aldrig skulle kunna göra är att göra slut med någon, framför den personen. Varför kan jag inte? Vem vill ha ett sms med texten Jag gör slut på? Inte vill då jag det. Vad är det med mig? Finns det inga sätt man kan träna bort sin rädsla på? Jag vill inte vara feg, jag vill kunna säga förlåt! Förlåt är det bästa ord man kan säga till nån då man verkligen har gjort nånting som är fel.


Jag måste lära mig säga förlåt!

Av Hanna Nilsson - 4 september 2008 18:35

Det här är lite jobbigt, Emma gör inget kul, min fantasi är dålig och jag har gjort bort mig totalt!


Skulle egentligen på aerobic med moster idag men tyvärr hann jag inte eftersom att jag hade långdag idag på skolan och bussen som jag åker med kommer 17.40 till byn, träningen började 18.00 Tänkte då med min jättesmarta hjärna att jag inte skulle hinna äta något om jag skulle på den träningen eftersom att min andra träning som jag helst inte missar (bowling) börjar klockan 20.00 och slutar 21.30 Det resulterar ju i att jag inte skulle ha fått nånting i magen förrän kring 22.00 Hur sur och hungrig tror ni inte att jag hade varit då? Dagens träning får helt enkelt bli en promenad till och från bowlingen, det får räcka!


Idag har jag banne mig bestämt att nu är det dags att börja röra på fläsket, inte blir jag nå smalare av att bara bowla!


/ Hanna.




Ovido - Quiz & Flashcards