Alla inlägg den 25 september 2008

Av Hanna Nilsson - 25 september 2008 21:10

Helt rätt, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Jag hoppas att jag inte behöver vänta länge till innan jag får mig ett eget boende, det skulle vara så grymt skönt. Jag vet att jag skulle klara mig bra, jag kan laga mat, jag kan handla & jag kan städa! Vad mer kan man begära? Okej, det ser typ alltid ut som ett bombnedslag i mitt rum, men jag menar, jag är aldrig i mitt rum, det enda jag gör där är att sova. Jag skulle vara betydligt bättre på att städa om jag fick mig något eget, där jag vistas hela tiden. En sak till, pengar! Jag har inga pengar, eller jo klart att jag har pengar. Men inte nog med pengar att täcka upp allt som jag måste ha. Inte nu för att jag tror att jag skulle måsta betala hela hyran själv, men min mamma och pappa kommer ju knappast med pengar till något annat. Får jag studiebidraget ska det ju räcka till mat, nöjen osv. Ni vet! Kanske är dags att börja söka sig ett helgjobb? Det skulle vara bra tror jag! Det gäller bara att ge sig ut och leta någonstans att jobba.


Idag var det tjejkväll! Och som vanligt då jag är på stan så tänker jag, åh idag ska jag köpa jättemycket nya kläder. Men icke, det enda jag kom hem med var två par byxor. Ett par jeans och ett par chinos. Hur kul var det? Tror att jag måste dra en sväng på stan imorrn också efter skolan. Får se om jag orkar. Emma hade kanske en plan på att fara till Luleå så jag får se om jag hänger med :)


/ Hanna.

Av Hanna Nilsson - 25 september 2008 09:57

Igår var jag och Linkan å fikade hos Emma. Snacka om att Linus är söt :) Hade tänkt att ni skulle få se några bilder på honom när jag kommer hem, förbered er på något sött!


Ikväll är det tjejkväll, har inga planer på att shoppa. Men vi får väl se vad Piteå har att erbjuda, rätt vad det är slinker det ner en eller flera saker.

/ Hanna.

Ovido - Quiz & Flashcards