Alla inlägg under september 2008

Av Hanna Nilsson - 8 september 2008 18:44

Eftersom att datorn, eller är det kanske internet, är så segt så blir det inga bilder från helgens klassfest. Dom kanske kommer vid något senare tillfälle.

I alla fall, helgen var trevlig :) Det finns inte så mycket att berätta om den egentligen, ni får väl fråga om ni vill veta nåt!


Idag är det bowling som gäller, kval!

Av Hanna Nilsson - 6 september 2008 14:39

Nu far jag till Piteå! Ni får veta mer om helgen på måndag.


/ Hanna.

Av Hanna Nilsson - 6 september 2008 12:04

Det hade varit kul om man kunde göra sin egen blogg här. Ni vet som man kan göra på blogg.se. Hade man kunnat göra det hade nog min blogg sett ut så här:


Av Hanna Nilsson - 6 september 2008 11:03

Vaknade nyss i ett rum som ser ut som att det har varit tredje världskriget i! Jag måste ta itu med det. Blir storstädning idag, plocka undan alla kläder och allt bråte, dammsuga, dammtorka och om jag hinner så ska jag skura. Det är verkligen inte kul att städa men det måste ju göras..


Senare idag far jag och Emma till Piteå. Idag är det nämligen den stora dagen, KLASSFEST! Det kommer bli grymt kul. Först ska tjejerna i klassen köpa mat och gå till mormor och äta den, sen kommer allt annat folk och sen så lär vi nog gå ut på stan och se om det är nå folk där :) Och moster, mamma & pappa jag kommer sköta mig, jag lovar! Ni kan ju slå en pling senare ikväll och höra hur jag mår! Det skulle uppskattas.


Nä, nu är det bara att ta tag i tredje världskriget och få det till fred :)

/ Hanna.

Av Hanna Nilsson - 5 september 2008 21:25

JAG OCH EMMA KÄNNER TAGGEN INFÖR IMORRN!

DET KOMMER BLI KUL.


/ Hanna.

Av Hanna Nilsson - 5 september 2008 17:42

Vi började prata idag om hur man vet vad som är rätt läggning eller inte rätt läggning? En homosexuell tycker ju att deras läggning är "den rätta" medans en heterosexuell tycker att deras läggning är "den rätta". Hur vet man då vad som är den rätta läggningen? Det är för mig en gåta.


Sen har vi börjat läsa en bok på svenskan som heter ingen behöver veta det handlar om en kille vars moster tvingar han till att ha sex med henne. Pojken är bara 15 år. Men kan en kille bli våldtagen? En tjej kan ju. Men kan verkligen en kille bli det? Det är ju rätt svårt att våldta en kille.


Det är ett mysterium, vad är rätt och fel?

Av Hanna Nilsson - 4 september 2008 19:07

Min största rädsla här i livet är att måsta säga förlåt. Jag kan säga förlåt via sms och msn, men hur personligt är det? Jag vill verkligen kunna säga förlåt på riktigt eller i telefonen. Vad är det som gör mig så rädd? Är det konversationen jag måste ta eller är det bara det att jag är rädd för att be om förlåtelse inför folk? Nånting jag heller aldrig skulle kunna göra är att göra slut med någon, framför den personen. Varför kan jag inte? Vem vill ha ett sms med texten Jag gör slut på? Inte vill då jag det. Vad är det med mig? Finns det inga sätt man kan träna bort sin rädsla på? Jag vill inte vara feg, jag vill kunna säga förlåt! Förlåt är det bästa ord man kan säga till nån då man verkligen har gjort nånting som är fel.


Jag måste lära mig säga förlåt!

Av Hanna Nilsson - 4 september 2008 18:35

Det här är lite jobbigt, Emma gör inget kul, min fantasi är dålig och jag har gjort bort mig totalt!


Skulle egentligen på aerobic med moster idag men tyvärr hann jag inte eftersom att jag hade långdag idag på skolan och bussen som jag åker med kommer 17.40 till byn, träningen började 18.00 Tänkte då med min jättesmarta hjärna att jag inte skulle hinna äta något om jag skulle på den träningen eftersom att min andra träning som jag helst inte missar (bowling) börjar klockan 20.00 och slutar 21.30 Det resulterar ju i att jag inte skulle ha fått nånting i magen förrän kring 22.00 Hur sur och hungrig tror ni inte att jag hade varit då? Dagens träning får helt enkelt bli en promenad till och från bowlingen, det får räcka!


Idag har jag banne mig bestämt att nu är det dags att börja röra på fläsket, inte blir jag nå smalare av att bara bowla!


/ Hanna.




Ovido - Quiz & Flashcards