Alla inlägg under november 2008

Av Hanna Nilsson - 4 november 2008 10:48

Nu har jag sista lektionen för idag. 10 minuter kvar av dagen. Måste vänta på bussen till 13.30, hur kul är det? Kanske går på stan och göra några ärenden. Inte för att jag behöver på stan, men det kan vara bra att fördriva lite tid. Eller så går jag förbi mormor och ser om hon är hemma. Vi får se vad jag känner för på ungefär 30 minuter.


Photoshop!

Av Hanna Nilsson - 4 november 2008 09:13

Fick just veta att jag slutar klockan 11.00 idag. Givande dag ens, nu ångrar jag att jag for till skolan. Skulle ha stannat hemma i min sköna säng. Hade ändå inte spelat någon roll, vi har bara två lektioner idag. Svenska och datakunskap. Okej, datakunskapen måste jag vara på eftersom att jag har lovat moster att lära mig photoshop. Och moster, nu vet jag vars man gör det där med läpparna och det ;) Vad sägs om en photoshopdag??


Nu ska jag jobba klart om kärleken.

pucko!

Av Hanna Nilsson - 3 november 2008 12:56

Nu har jag redovisat. Det gick bra! I och för sig så redovisade jag bara för två personer. Fastän det bara var två stycken så ville jag sjunka genom marken eller bara försvinna från klassrummet. Aja, nu är det i alla fall gjort och jag fick VG på redovisningen :) Inte fy skam.

Av Hanna Nilsson - 3 november 2008 12:32

Nu har jag turism i ett rum som är mörkt och tråkigt & jag ska ha redovisning. Jag känner redan nu hur benen håller på att bli till kokt spagetti och hur hjärtat börjar bulta allt snabbare. Vad är jag nervös för? Vad kan hända? Inget! Jag fattar inte varför jag är så nervös varje gång jag ska redovisa inför folk. Det känns som när jag ska ta en spruta. Okej, det är värre att ta sprutor, men det går nästan att jämföras med känslan.


Nåja, nu ska jag ta tag i det här och vara en duktig flicka!!


Vad är problemet????

Av Hanna Nilsson - 2 november 2008 18:22

Ny månad, nya möjligheter.


Jag har funderat ett tag på att köpa mig nya slalomglasögon och idag tog jag tillfället i akt och kollade på ett par som jag vill ha. Jag vill ha ett par vita, som jag både kan ha då jag åker slalom och som jag kan ha på min skoterhjälm. Här är ett par som jag funderar på:


Dom var väl ändå rätt snygga??

Ovido - Quiz & Flashcards