Alla inlägg under november 2008

Av Hanna Nilsson - 18 november 2008 09:36

I natt har Robin sovit hos mig.


Vad har hänt? På dom senaste bowlingträningarna så har det gått dåligt. Jag har inte spelat bra på nån träning. Okej, jag hade en bra serie i söndags. Men hallå, en?! Jag ska ju spela bra minst 4 serier. Vad händer? Ikväll ska jag ta tag i det här och fokusera och spela bra alla serier, det ska jag!


Nu ska jag ta tag i svenskan.



Av Hanna Nilsson - 17 november 2008 12:26

Jag känner att det var längesen jag la upp någon bra låt. Den enda anledningen till att jag inte har gjort det är att jag helt enkelt inte har hittat någon låt som jag tycker är så där....mmmmm bra! Ni förstår? Jag ska klura ut någon bra låt och sen ska jag ladda upp den :)

Av Hanna Nilsson - 16 november 2008 16:08

I helgen har jag ju som sagt varit i huvudstaden därav inga inlägg.


Helgen har varit så bra som det bara går att bli. I fredags var vi och såg på musikalen footloose där brolle är med, mycket bra musikal! För er som ska till Stockholm under dom närmaste veckorna så rekomenderar jag er att gå och se den. I lördags sparng vi runt på stan hela dagen, vilket vi även gjorde i fredags. Efter lunch så for vi till Hallwylskamuseet, eller vad det då heter, eftersom att vi skulle vara lite kulturella, var ändå rätt trevligt där, jag brukar inte gilla att gå på museer och sånt men det här funkade bra :) På kvällen så gjorde vi inte så mycket, vi gick och åt kinesisk mat och sen gick vi upp till hotellet och bara låg och slappade!


Här handlat rätt mycket i helgen. Då jag har tid så ska jag ta kort på allt så att ni får se på mina nya inköp ;)

Av Hanna Nilsson - 13 november 2008 17:15

Jag står inför mitt vikigaste beslut någonsin, jag kan inte bestämma mig vad jag ska ha med mig för kläder till Stockholm. Okej tänker ni nu, ofta det är svårt att bestämma vad man ska ha för kläder. Men ja, det är det! Tar jag med mig mina replayjeans kommer jag vilja ha mina killahjeans och tar jag dom vill jag ha dom andra. Tar jag en tröja kommer jag vilja ha en annan men tar jag den som jag tror att jag vill ha så kommer jag ändå vilja ha en annan. Det värsta av allt är ändå vad jag ska ha med mig för skor! Tar jag mina reebok (som jag älskar) så kommer jag vilja ha lacoste men tar jag lacoste så kommer jag vilja ha reebok. Tror ändå att det blir favvisarna + mina klackisskor, jag måste ju vara fin imorgon då vi ska på footloose ;)


Nä, nu ska jag ta tag i packningen!

Av Hanna Nilsson - 13 november 2008 10:04

Igår då jag klev ut ur bussen så såg jag att det snöade! Det fortsatte att snöa ända tills jag gick och la mig och jag antar att det har snöat hela natten för det ligger då snö på marken i Älvsbyn och även i Piteå. Vi kanske ändå får en vit vinter i år?

Av Hanna Nilsson - 13 november 2008 10:01

Nu är det nära till Stockholm. Jag längtar! Farmor ringde igår och sa Vi kan ju inte springa runt på affärer hela tiden, vill du inte göra något annat? Jo, nog vill jag göra något annat. Förra gången vi var där så var vi på slottet och gick ner i juvelkammaren, eller vad det då heter. Nu vet jag absolut inte vad jag vill göra. Är det någon som har något förslag på något att göra i Stockholm, som ändå är rätt kul med intressant?

Av Hanna Nilsson - 12 november 2008 21:32

Snart fyller Robin år och snart far jag till Stockholm så jag hade tänkt att jag skulle köpa en present åt han där. Det enda som är dåligt är att jag inte vet vad jag ska köpa och han har inte sagt något han önskar sig. Hur ska detta sluta? Är det ingen som har något bra förslag? Jag gillar inte att köpa presenter åt killar, det är svårt.

Av Hanna Nilsson - 11 november 2008 10:06

Jag tror att jag har bestämt mig med mitt hår, jag kommer nog fortsätta som blondin. I alla fall tills efter vi har kommit hem från Thailand. Men eftersom att det är mer ekonomiskt för mig att vara blondin så kommer jag nog vara det. Det blir bäst så för både mig och min ekonomi ;)

Ovido - Quiz & Flashcards