Alla inlägg under augusti 2008

Av Hanna Nilsson - 14 augusti 2008 11:47

Ja det är vad jag ska göra nu! Fast jag funderar på att gå ut och gå först.. Får se om jag orkar. Ska rensa ut heeeela min garderob, ut med det gamla in med det nya! Iofs så har jag typ inget nytt, men det kommer med tiden ;) Då jag får min superlön kommer det nytt, det kan jag lova.


Jag har börjat bli som moster, jag dricker bara vatten! Jag måste ha blivit hjärntvättad. Tur att jag inte ska vara där på ett bra tag nu.. Har iaf bestämt mig för att börja äta nyttigt, sluta med alla godsaker och börja röra på mig mer än vad jag brukar. Igår var jag faktiskt ut och gick två gånger, en gång med moster och Nisse och andra gången gick jag och Nisse, som alltså är en hund, ner på byn för att köpa popcorn, vi gick i spöregn! Jag hade inte behövt göra det om jag inte ville, men mitt humör var inte på topp igår så det var bara skönt att gå själv. Jag vet inte vad det är med mig, jag är sur, eller nere, nästan hela tiden.. Och det är ändå ingen som gör mig nåt, vad är det som har hänt?


Igår ringde det en från norrbottens bowlingförbund och sa att jag ska få vara med på ett bowlingläger den 30-31 augusti. Dom som är med på det lägret har en chans att få vara med i länslaget! Så nu ska jag ligga i hårdträning innan den helgen, jag börjar idag. Ska bli grymt kul att fara dit. Träffa alla bowlingkompisar, bowla, bo på hotell och sånt där :) jå jag får ju inte glömma hotellfrukosten ;) Nu är det bara att alla håller sina tummar för mig! Det skulle inte vara helt fel att får spela i länslaget, eller var det kanske landslaget?


Nä, nu är det bara plugga in musiken i öronen, spola upp en hink med skurvatten och bege sig upp för trapporna och sätta igång mitt städande.


/ Hanna.

Av Hanna Nilsson - 13 augusti 2008 10:10

Borta bra men hemma bäst, ja så är det ju faktiskt! Och det stämmer. Efter en hel sommar på pite havsbad, i en husvagn, är det riktigt skönt att få komma hem om jag ska vara ärlig. Nu är det bevisat, min säng är nog sveriges i särklass skönaste. Utan överdrift ;)

I förrgår kom iaf Emma till piteå, vi skulle gå på bio men då fanns det bara platser längst fram kvar så vi skippade det. Istället tog vi min moppe till hemmakväll, hyrde två filmer (I am legend & bring it on), for till kvantum och handlade frukt som vi skulle ha till våran gino, for hem, emma gjorde gino, jag satt och kollade på, åt ginon, såg filmerna, eller jag såg bara en sen somnade jag, gick och la oss! Ändå rätt trevligt.

Vaknade dagen efter av att det spöregnar, kul! Vi som skulle köra hem moppen.. Tur att efter några minuter slutar regnet och vi kan packa ihop och fara hem :) Stannade i Salberg hos emmas mormor och morfar för att köra puch och fika.


Nu ska jag gå och klä på mig, äta frukost och sen bege mig till moster, vi ska nämligen ut och gå :)


pusstjing / Hanna.

Av Hanna Nilsson - 10 augusti 2008 15:01

Jag har en vän som heter Gertrud, jag har fått hon av en som heter Pär! Jag tycker det är snällt. Gertrud som är nu är istället för min förra Gertrud som dog. Jag kan inte ha varit en sån bra mamma. Min Gertrud som finns nu är bara en docka, men hon är söt ändå. Hon har lila kläder och ett halsband som det står Jay-Z på. Färdig svammlat!


Ikväll är det party, eller party? Det är avslutningsmiddag för dom som har jobbat på havsbadet i sommar. Hoppas det blir trevligt! Det enda dåliga är att min kompis Frida som jag har jobbat med hela sommaren och som är jättesnäll kommer jättesent ikväll.. Jag får klara mig med Jim ett tag, det kommer nog gå bra!


Jag måste erkänna, jag är avundsjuk! Jag kan inte hjälpa det.


På tisdag flyttar jag hem, då ska jag börja träna! Jag och moster ska köra hårdträning nu, eller?! Jag tror på det här, jag tror på en snygg kropp till beach -09 :)


Love can be hard sometimes, yes it can!

/ Hanna.


Av Hanna Nilsson - 8 augusti 2008 18:37

Två dagar kvar innan jag får mitt sommarlov, som egentligen redan har varat i typ.....9 veckor? Fast jag går glædja mig med att jag har tjænat pengar ;) ( datorn ær instælld på norska, ni får nøja er med lite norsk bloggning idag ) Nolia idag, nolia imorrn och kanske nolia på søndag! Jag gillar nolia. Jag gillar nimby. Jag gillar att jobba med frida, det ær kul! Imorrn ska jag jobba med hon, då ska vi ha kul. Vi ska leka med nimby på nolia, æta munkar och bara glassa omkring samtidigt som vi tjænar pengar, kan man ha softare jobb æn vi? Nae, skulle inte tro det!!


Nøta dator på skeppet med lillasyster is the real shit!

Kan man ælska nån på avstånd?


/ Hanna.

Av Hanna Nilsson - 7 augusti 2008 19:42

Kan det bli så mycket bättre? nä, skulle inte tro det! Jag älskar bowling, gillar smootie och gillar att vara på skeppet :) Livet leker just nu.


Jobbar bara 3 dagar till nu, känns OTROLIGT bra! Jag längtar grymt mycket till jag får flytta hem, sova i min egen säng och vara med folk som jag känner! Framförallt börja om med min träning som jag en gång började med men slutade rätt kvickt då jag flyttade till piteå och min kära kompanjon stannade i byn... Nu till hösten blir det korpen, springning och gång! Minst varje dag, eller visst satsar vi på att gå iaf varje dag? Jag längtar till min beachkropp -09 ;) Den kommer vara i den bästa formen någonsin! På tal om att längta, jag längtar till skolan, till bowlingen, till thailand, till min och emmas semester & till min och fridas båt&bussemester! Oj vad mitt liv går ut på att längta just nu, det är tur att jag gillar det..


Nä, nu ska jag gå och köpa mig en hallonsmootie, ta ett aftonblad och sätta mig i en skön fåtölj och bara vara :)


/ Hanna.

Av Hanna Nilsson - 4 augusti 2008 14:04

Yeeey, jag älskar mitt jobb, jag skulle kunna jobba i minst 100 veckor till, om alla dom veckorna var nolia vill säga!! Jag & Frida har grymt kul ihop, och guuuud vad mycket vi har gemensamt ändå, jag gillar att prata med hon :) hon är snäll, nästan världens snällaste, fast inte jämför med moster ;) haha...


nu ska jag ta nya krafter inför morgondagens nimbylek!

puss / Hanna.


Av Hanna Nilsson - 3 augusti 2008 13:40

Japp, tänk för att det gör jag!

Min moster är helt enkelt bäst, så är det bara. Nån som har nåt annat att säga? Nä skulle inte tro det!


Då jag fyller 18, är hon 30 ;o , då ska iaf jag bjuda hon på en resa långt bort, kanske till stickhom eller nåt sånt!! Då ska vi ta med oss en picknickkorg, en vit/rödrutig filt, vitt eller rött vin & jordgubbar doppade i choklad och bege oss ut i staden på en picknick! Kändes inte så himla lockande att ta med sin korg och leta ett fint ställe i Älvsbyn eftersom att vi då lär få leta hela livet! Därför drar vi längre söderut, kanske inte blir stockholm men det blir då iaf längre än till piteå :) är det nån som känner att dom vill följa med så är det bara att räcka upp en hand!? Fast mest troligt får ingen mer följa med, det ska bli en moster/hannaresa :D och ja, jag längtar! Nedräkningen börjar.....NU! 2 år, 139 dagar, 10 timmar, 11 minuter & 17 sekunder innan jag fyller 18, hurra!!


Känner redan glädjen att jag då får gå ut och dansa, men har jag en pojkvän kan jag ju inte dansa? eller? jag ska inte ha nån pojkvän innan jag fyller 20 har jag bestämt, för kul liv om man går ut och så kommer det fram väääärsta hunken och frågar om man ska dansa, då måste jag ju säga: Nej, det går inte, min pojkvän ligger hemma och väntar på mig..

Happ det var ju kul...

Men näääää, nog kan jag ju dansa fastän jag har pojkvän, men inte lika intimt!! Dansar jag måste jag ju säga: Tyvärr, vi kan inte pussas, jag har en pojkvän..

Jaha, nu kanske alla misstolkar det där, som min moster gjorde, och tror att jag pussas med allt och alla?! Men vem vet, jag kanske gör det ;)


tjingpling / Hanna.



Av Hanna Nilsson - 2 augusti 2008 19:40

För första gången i år har jag ätit kräftor och oj så gott det är!!! Enda nackdelen med det är allt kladd och gorm innan man får den där första mackan som nästan är totalt obeskrivlig :) Eftersom att min kamera är på lagning så finns det inga bilder från årets första kräftskiva, det känns lite tråkigt.. Men det är väl helt enkelt nåt man får leva med :P


Jobbat idag, några timmar på havsbadet och resten på nolia! Jag må säga att det var grymt skönt med lite miljöombyte.. Kändes kul att jobba, dela ut "stormenblad", samtidigt som man kunde gå runt och kolla på utställare och sånt! Imorrn blir det nog också att jobba på nolia. Nu känns jobbet riktigt kul och jag skulle kunna jobba i minst sju veckor till.


Imorrn kommer min moster hem från lycksele! :D då ska vi ha en heldags & helnattskurs på den här bloggen eftersom att jag verkligen inte fattar ett dugg.. Fast jag har ju ändå lyckats få mig en bakgrund och sånt :) ibland är jag rätt bra!!


NIMBY

/ Hanna.

Ovido - Quiz & Flashcards