Alla inlägg den 14 augusti 2008

Av Hanna Nilsson - 14 augusti 2008 14:24

jag vill att allt ska vara som förr! vars har min livsglädje tagit vägen? okej det här låter som att jag är självmordsbenägen, men det är jag då verkligen inte, jag tycker bara inte att nåt är roligt längre.. Jo en sak, bowla!! Det är nog min stora passion här i livet, jag skulle kunna bowla varje 24 / 7 om jag fick det! Jag älskar bowling, det går inte att säga annat.. Imorrn kommer jag ha roligt, hoppas jag. Jag, Emma och Linkan ska fara på tåg/bussutflykt :) Vi ska ta tåget till Luleå sen ska vi ta bussen till Leos Lekland! Hoppas verkligen att det blir en rolig dag. Jag ser framemot imorrn! Jag ser framemot ikväll, då ska jag kanske bowla, jag vill bowla, jag bowlar, nu har jag bestämt mig!


Jag ber till Gud.

/ Hanna.


Av Hanna Nilsson - 14 augusti 2008 11:47

Ja det är vad jag ska göra nu! Fast jag funderar på att gå ut och gå först.. Får se om jag orkar. Ska rensa ut heeeela min garderob, ut med det gamla in med det nya! Iofs så har jag typ inget nytt, men det kommer med tiden ;) Då jag får min superlön kommer det nytt, det kan jag lova.


Jag har börjat bli som moster, jag dricker bara vatten! Jag måste ha blivit hjärntvättad. Tur att jag inte ska vara där på ett bra tag nu.. Har iaf bestämt mig för att börja äta nyttigt, sluta med alla godsaker och börja röra på mig mer än vad jag brukar. Igår var jag faktiskt ut och gick två gånger, en gång med moster och Nisse och andra gången gick jag och Nisse, som alltså är en hund, ner på byn för att köpa popcorn, vi gick i spöregn! Jag hade inte behövt göra det om jag inte ville, men mitt humör var inte på topp igår så det var bara skönt att gå själv. Jag vet inte vad det är med mig, jag är sur, eller nere, nästan hela tiden.. Och det är ändå ingen som gör mig nåt, vad är det som har hänt?


Igår ringde det en från norrbottens bowlingförbund och sa att jag ska få vara med på ett bowlingläger den 30-31 augusti. Dom som är med på det lägret har en chans att få vara med i länslaget! Så nu ska jag ligga i hårdträning innan den helgen, jag börjar idag. Ska bli grymt kul att fara dit. Träffa alla bowlingkompisar, bowla, bo på hotell och sånt där :) jå jag får ju inte glömma hotellfrukosten ;) Nu är det bara att alla håller sina tummar för mig! Det skulle inte vara helt fel att får spela i länslaget, eller var det kanske landslaget?


Nä, nu är det bara plugga in musiken i öronen, spola upp en hink med skurvatten och bege sig upp för trapporna och sätta igång mitt städande.


/ Hanna.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards