Alla inlägg under augusti 2008

Av Hanna Nilsson - 25 augusti 2008 16:05

Jå en till sak, jag var tvungen gå i HP1A! Fast det gjorde inget, vi har bra schema :)


Tjingpling.

Av Hanna Nilsson - 25 augusti 2008 16:01

Jaha, då var första dagen i skolan med ny klass avklarad! Det gick bra men min klass verkar lite.....konstig, eller det kanske jag bara tycker nu.. Det blir säkert bra här framöver, eller hoppas kan man ju iaf alltid göra :)


I helgen har jag och emma varit i piteå, det var grymt kul! Lördag så for vi på bio, såg mamma mia, sen på kvällen var det cruising (eller hur det då stavas) i stan så då var vi där och gick omkring och kollade. Hade iaf en grymt rolig kväll!


IKVÄLL ÄR DET BOWLING.

/ Hanna.

Av Hanna Nilsson - 23 augusti 2008 11:18

Nu sitter jag och kollar på höstens schema, dom har nämligen kommit ut! Jag hoppas verkligen inte att jag får gå HP1A för då måste jag gå till 16.20 på tisdagar och det skulle verkligen inte gå.. Då skulle jag missa bowlingträningen. Jag hoppas att jag får gå HP1B, dom verkade ha ett bra schema :) Fast sen finns det ju en till klass.. Det kommer nämligen att bli tre handelsklasser. Jaja, det är bara att hoppas på det bästa! Åh, nu kollade jag på HP1Cs schema, det såg inte heller bra ut.. Snälla rektorn, sätt mig i HP1B :) det kanske funkar om man ber snällt!


Blev sugen som tusan på att fara till stugan idag eftersom att dom ska äta surströmming och sånt där! Men då ska jag ju till Piteå.. Känner mig inte så taggad på det just nu om jag ska vara ärlig. Men nä, nog kommer det bli kul där med :) äta god mat och bara vara. Det kan vara rätt skönt det med..


Nu är det packning som gäller sen frukost.

Tjing / Hanna.

Av Hanna Nilsson - 22 augusti 2008 11:48

Sista dagen på sommarlovet! Hur ska jag tillbringa den på ett vettigt sätt? Ska då iaf till stan med mamma och syster efter att mamma har slutat jobba. En rolig sak. Men hallå, jag kan ju inte bara göra en rolig sak! Sverigepremiär idag, ARN, ska jag gå och se den eller inte? Beror väl helt enkelt på om nån vill följa mig. Städa på solariet ska jag då också göra, hur kul är det? Inte så värst kul, men det är pengar ;) och det tackar man ju inte nej till! Kanske far till moster en sväng idag också, det brukar alltid vara trevligt. Spela lite kort, har jag tur kanske vi gör nåt roligt också.. Jå en sak till jag måste göra, städa mitt rum. Fy sjutton vad tråkigt! Kanske ändå hoppar över det idag. Eller så gör jag det eftersom att jag ändå inte har nåt annat roligt att göra tills mamma kommer hem. Jag städar mitt rum, nu har jag bestämt mig! Ojojoj, nu kommer jag ju på saker som jag måste göra.. Jag måste ju packa för imorrn far ju jag och Emma till Piteå! Det ska bli trevligt.


Och nu sitter jag här, funderar på vem som möjligtvis kanske vill följa på bio! Nu slutar jag fundera, jag kommer inte på nån. Nu ska jag äta frukost, mums.


/ Hanna.

Av Hanna Nilsson - 22 augusti 2008 00:03

Nu är jag hemma. Har varit hos moster. Känner mig trött! Jag går och lägger mig nu. Tjingpling / Hanna.

Av Hanna Nilsson - 21 augusti 2008 17:25

Mitt hår är kort! Men det är fint. Jag gillar det.

Jag trivs i min nya frisyr :)


/ Hanna.

Av Hanna Nilsson - 21 augusti 2008 14:37

Eftersom att jag ska bli smalare, enligt min åsikt, så ska jag kolla om jag verkligen behöver det eller om jag har gått i onödan!


Tjockistest

 brukar du äta?
[ ] Snökulor
[x] geléhallon
[ ] Cocosstång 
[ ] lysmelk
[ ] lakritsfiskar
[x] fruktnappar
[x] knäck
[ ] fudge
[ ] sockervadd
[x] karameller
[x] kexchoklad
[ ] fizzy flaskor
[ ] klubbor
[x] Marabou choklad
Summa: 6

gillar du?
[x] hamburgare
[x] pizza
[x] pommes frites
[x] tårta
[x] bullar
[ ] munkar
[x] våfflor
[x] pannkakor
Summa: 8

vart gillar du att äta?
[ ] McDonald´s
[x] Max
[x] Pizzeria
[ ] Burger King
[ ] Glassbar
[ ] Hard Rock Café
[x] Buffé
[x] Kina/Thairesturang
[ ] Sibylla
[ ] gatukök
 Summa: 4

dricka?
[ ] jul/påskmust
[ ] sprite
[x] cola
[x] fanta
[ ] red bull
[x] o´boy
[x] saft
[x] juice
Totalt: 5


Summa ; 24
1-15 = anorexibarn
15-25 = Normal
25-35 = Mullig
35-40= FETTO!! Banta!!!

Hurra , jag är normal! En poäng från att vara mullig. Gången kanske ändå inte är i onödan. Jag fortsätter med den!


Av Hanna Nilsson - 21 augusti 2008 14:33

Jag har mina nya jeans. Dom är sköna. Jag gillar dom. Det var ett bra köp av mig. Det skulle sitta fint med ett par till nya jeans. Jag får be mamma betala! Jag har en ny tröja också. Den är också fin. Inte riktigt min stil men jag gillar den ändå!


Det är bara två, TVÅ, dagar kvar av sommarlovet! Hur känns det? Det känns toppen! Det ska bli riktigt skoj att börja skolan. Jag längtar.


Nu ska jag renbädda min säng.

/ Hanna.

Ovido - Quiz & Flashcards