Alla inlägg den 23 januari 2009

Av Hanna Nilsson - 23 januari 2009 23:00

Helgen var trevlig fastän vi inte gjorde något speciellt mycket eller var speciellt många personer, 6 stycken närmare bestämt. Vi åt mat, tacos, spelade wii sen gjorde vi inte så mycket annat. Vi bara var, hade trevligt, pratade och åt chips. En mycket trevlig helg för att sammanfatta den kort! Bilder kommer sen.


Just nu sitter jag i soffan och ser då Råban spelar bowling. Emma sitter här bredvid och också kollar på. Har gjort middag ihop alla tre. Det blev stekt kyckling, pommes och currysås. Min favoriträtt. Eran med va? ;)

Om man skulle ta och sociala sig istället för att sitta här och kolla in i en dataskärm.

Av Hanna Nilsson - 23 januari 2009 12:49

På svenskan ska vi komma på en sak som vi irriterar oss på och sen så ska vi hålla ett "tal" om det. Vi får vara två och två. Jag och Emma ska skriva om hur irriterad man kan bli på en bussresa. Ta till exempel, man kliver upp klockan 06.00 på morgonen för att hinna med 06.43 bussen. Man är knappt vaken då man sätter sig i bussen och ser verkligen framemot en bussresa så att man kan fortsätta sin skönhetssömn. Lägger sig till rätta, kör en bit, hinner nästan somna och så är det nån jäkel som slår på lampan (taklampan som man har då man läser), klockan 07.00 på morgonen! Då den personen äntligen har släckt lampan, efter si så där 30 minuter så är alla så pass pigga i bussen (alla utom jag och Emma som fortfarande vill sova klart), så då börjar några spela sin förbaskade 50talsmusik som ingen i hela bussen vill höra på, inte ens dom som är födda på 50talet vill höra deras dåliga jäkla musik!!!


Jag säger bara en sak, skaffa hörlurar och släck lampan!

Ovido - Quiz & Flashcards