Alla inlägg den 9 januari 2009

Av Hanna Nilsson - 9 januari 2009 12:39

Är det nån som har sett Wallanderfilmerna? Antagligen! Annars har ni då verkligen missat nåt kan jag då tala om. Alla filmerna är bra. Egentligen brukar jag inte gilla såna filmer utan jag är mer för komedi och kärleks, ni vet, tjejfilmer. Men dom här, dom är verkligen bra. Ingen är lik den andra och man behöver inte ha sett den första för att tex se den fjärde. Nä, har ni inte sett den så tycker jag verkligen att ni ska pallra er till en affär där man kan hyra filmer och hyra er en Wallanderfilm. 


Till saken. Ikväll ska ju som sagt jag och Robin på bio. Vi ska se den nya Wallanderfilmen - Hämnden. Hoppas verkligen att den är bra, fast det tror jag att den kommer att vara. Jag längtar iaf till ikväll, dels för att jag ska få vara med Robin och dels för filmen + att jag och han ska laga mat tillsammans :) Det enda som är dåligt är att jag missar premiären av Let's Dance. Hur kul är det? Jag som alltid brukar sitta klistrad framför tvn då. Det är tur att det går i repris!!



Av Hanna Nilsson - 9 januari 2009 08:28

Bra uppdatering Hanna. Har varit med Robin, därför har jag inte hunnit skriva något.


Nu har vi svenska så jag måste fortsätta med det! Uppdaterar senare, tror jag. Kanske efter bion som jag och Råban ska se ikväll :)

Ovido - Quiz & Flashcards