Alla inlägg under december 2008

Av Hanna Nilsson - 8 december 2008 20:31

Nu är det inte länge kvar innan vi är ute och flyger. Snacka om att jag längtar! Det är obeskrivligt. Fastän jag längtar till jag kommer hem.


Idag har vi fördrivit tiden i Vällingby centrum. Sen har vi inte gjort så mycket mer idag :) Har inte så mycket att berätta. Uppdaterar mer då vi är i Thailand.

Av Hanna Nilsson - 7 december 2008 20:54

Äntligen framme i storstaden efter flera timmas bilåkande. Jag kan tala om för er att min rumpa inte är vad den brukar vara. Det är inte nådigt alltså! Sitta i en bil i drygt 10 timmar, det är inget jag rekomenderar.


Just nu sitter vi hos mammas kompisar som vi ska sova hos till på tisdag. Känner att jag strax ska inta sängen, är död som en fisk på torra land. Kanske beror på att jag vaknade klockan 06.00 imorse. Det är inget jag gör om, om det nu inte är skola vill säga.

Imorgon ska jag, mamma & Lisa spendera dagen på stan eftersom att pappa ska nånstans på nå grejs. Eller jag vet inte om det blir stan, men jag hoppas då det iaf! Det är då sagt så :)


ROBIN, jag saknar dig.

Av Hanna Nilsson - 6 december 2008 22:02

Fick just veta att klockan 07.00 imorgonbitti går bilen mot Stockholm. Snacka om mört. Så då är det alltså dags för mig att inta sängen snart. Måste bara uppdatera iPoden med lite ny musik och tömma kameran.


Kanske inte blir så mycket bloggande under dom här veckorna, men jag ska göra så gott jag kan för att hålla er uppdaterade om Thailand och våran resa ;)

Av Hanna Nilsson - 6 december 2008 17:18

Idag har jag sagt hejdå åt Robin. Vi kommer inte att träffas på 3 veckor.


Var egentligen meningen att vi skulle fara till Stockholm idag men det blev inte så vi far imorgon istället. Hade önskat att vi hade farit idag, det hade varit skönt att få den långa bilresan bortgjord. Ikväll ska jag vara med Emma som jag inte heller kommer att träffa på 3 veckor. Vi ska bara mysa på och ha de allmänt trevligt nu kvällen innan jag far.


Jag längtar oerhört mycket till Thailand, men redan nu längtar jag hem därifrån. Det är tur att 2 veckor ändå går hyffsat fort.

Av Hanna Nilsson - 4 december 2008 20:53

I (nästan) hela mitt liv har jag haft en dröm som jag har bestämt mig för att göra innan jag dör. Jag ska bada med delfiner! Det är min högsta önskan. Nu då jag far till Thailand ska jag försöka få min dröm uppfylld :) Jag hoppas verkligen att jag får det.



Ser ni inte? Ser det inte lockande ut att bada med dom små söta djuren? Dom ser så snälla ut!

Av Hanna Nilsson - 4 december 2008 20:29

Säger bara som Johan: Det är helt sjukt!


Av Hanna Nilsson - 4 december 2008 10:27

Jag stör mig nå så grymt på folk som hela tiden ska prata genom andra för att personen inte vågar säga det själv. Det är bland det fegaste jag vet! Visst, jag kanske inte heller är nån som vågar prata öga mot öga, men jag pratar då inte genom andra personer. Det är så jäkla fegt!!

Av Hanna Nilsson - 4 december 2008 09:59

Näst sista skoldagen. Snacka om skönt!


JAG LÄNGTAR.

Ovido - Quiz & Flashcards